Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Lewis  Hamilton
Lewis Hamilton

Formula 1'de yarışan ilk siyâhi pilottur. 2006 yılında GP2 serisinde büyük başarı göstererek şampiyon olup ardından McLare...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Salih Kalyon (1946 - .... )

Salih  Kalyon (1946 -  .... )

1946 yılında Ağrı'da doğdu. Bizimkiler dizisindeki Sedat ve Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü oyunundaki Gülseren'in babası karakterleriyle tanınır.

Ortaöğrenim mezunu olan sanatçı, Dostlar Tiyatrosu, BKM Oyuncuları gibi topluluklarda, sinema filmlerinde ve dizilerde oynamaktadır. Ayrıca, Tolga Çevik'le Komedi Dükkanı adlı eğlence programı yapmaktadır.

Tiyatro yapmaya 1964 yılında başlamış, kariyerinin başında 20 yıl kadar Çocuk Tiyatrosu oyunları yazmış yönetmiş ve oynamıştır. Türk Tiyatrosunun mütevazi duayenlerindendir.

Filmografisi

Çinliler Geliyor - 2006
Fırtına - 2006
Sen misin Değil misin? - 2005
İlk Göz Ağrısı - 2005
Organize İşler - 2005
Sevinçli Haller - 2004
Azize - 2004
Hayat A.Ş. - 2003
Vizontele Tuuba - 2003
Ölümsüz Aşk - 2003
Gönderilmemiş Mektuplar - 2002
Koltuk Sevdası - 2001
Güneş Yanıkları - 2000
Vizontele - 2000
Bir Demet Tiyatro - 1997
Oğlum Adam Olacak - 1995
Yazlıkçılar - 1993
Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri - 1992
Uzlaşma - 1991
Menekşe Koyu - 1991
Gizli Yüz 1990
Bizimkiler - 1989
Belene - 1987
Bir Muharririn Ölümü - 1987
Merdoğlu Ömer Bey - 1986
Bir Avuç Cennet - 1985
Çıplak Vatandaş - 1985
Bay Alkolü Takdimimdir - 1981
Talihli Amele - 1980
Güneşli Bataklık - 1977




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1946
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Djivan Gasparyan
Elias Hobeyka
Mehmet Cemal Özkaynak
Nurullah Aydın

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Özlem Yılmaz
Angela Merkel
Onur Akdoğu
Aysel Tuğluk
Ari Barokas

  Bugün Ölenler
Mimar Sinan
Hakkı Atamulu
Mickey Spillane
Ayşe Meliha Ulaş E...
Emin Halid Onat
Alev Koral


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET