Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Karamanoğlu Mehmet Bey
Karamanoğlu Mehmet Bey

Karamanoğullarının ikinci Beyi Kerim’üd-din Karaman’ın oğludur. Doğum tarihi belli olmayıp ölümü 1280’dır. Mehmet Bey askeri ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Selçuk Özercan (1954 - .... )

Selçuk  Özercan (1954 -  .... )

1954 yılında Erzincan'da doğdu. Gerçek ismi Selçuk Özercan olan sanatçı, Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda ve sinema filmlerinde rol almış, en son Kurtlar Vadisi dizisiyle daha çok tanınmıştır. Kış Düşleri adlı bir filmin senaristi ve başrol oyuncusudur.

Filmografisi

Kurtlar Vadisi Pusu - 2007
Hacı Ruknettin - 2006
Fırtına Hayatlar - 2004
Canım Annem - 2004
Kin ve Gül - 2003
Hayat Bağları - 1999
Baharın Son Günleri - 1997
Kış Düşleri - 1993
Tutku - 1993
Düş Gezginleri - 1992
Önce İnsan - 1989
Kırmızı Gece - 1988
Üçüncü Göz - 1988
Çil Horoz - 1987
İşte Kadın - 1987
Yirmidört Saat - 1987
Yarın Yarın - 1987
Papatya - 1987
Ziyaret - 1987
Kupa Kızı - 1986
Hastahane - 1986
Kartallar Yüksek Uçar - 1983
Tomruk Deliormanlı - 1982
Yorgun Savaşçı - 1979
Derdim Dünyadan Büyük - 1978
Töre - 1978
Vahşi Sevgili - 1977
Çözülme - 1977
Liseli Kızlar - 1977
Kördüğüm - 1977
Arzu - 1976
Beş Milyoncuk Borç Verir Misin - 1975
Babacan - 1975
Kızım Ayşe - 1974
Dertler Benim Olsun - 1974




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1954
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»İlgili Kişiler
Prof. Dr. Bozkurt Kuruç
Can Gürzap
Emin Olcay (Ömer Baba)
Erdem Ergüney (Deli Hikmet)
Erhan Ufak (Güllü Erhan)
Gürkan Uygun (Memati)
Hüseyin Avni Danyal (Yalçın Bulut)
Kenan Çoban (Abdülhey)
Kerem Fırtına (Eren Eylül)
Musa Uzunlar (İskender Büyük)
Mustafa Üstündağ (Muro)
Necati Şaşmaz (Polat Alemdar)
Nefise Karatay
Osman Wöber (Tuncay Kantarcı)
Özgü Namal
Payidar Tüfekçioğlu
Ragıp Savaş
Sema Şimşek(İnci Yıldız)
Serpil Tamur (Nazife Anne)
Sönmez Atasoy (Halo)
Zafer Algöz
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Sanat / Sinema Sa...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Fatih Arıkan
M. Tevfik Gerçeker
Orgeneral Erdal Ceylanoğlu
Tümamiral Engin Heper

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Martin Heidegger
Berthold Beitz
Serena Williams

  Bugün Ölenler
Walter Benjamin
Franco Modigliani
Bahattin Özülker
Baba Zünun
Hiram Abas


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET