Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Robert De  Niro
Robert De Niro

Hollywood’un en ünlü ve en başarılı aktörlerinden olan Robert De Niro, 17 Ağustos 1943’de Amerika’nın New York kentinde do...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Tamer Karadağlı (1967 - .... )

Tamer  Karadağlı (1967 -  .... )

24 Mayıs 1967 tarihinde Ankara'da doğdu. TED Ankara Kolejinden sonra Çankaya Lisesinden ve Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan sanatçı ilk filmini 1993 yılında çevirdi. Çocuklar Duymasın dizisiyle ün kazandı. Birçok ünlü oyuncunun seslendirmesini de yapan Karadağlı, oyuncu Arzu Balkan ile evlinip, boşandı.

Filmografisi

Fedai - 2007
Living & Dying - 2007
Ben Fazla Kalmayacağım - 2007
Sınavdan Sonra - 2006
Hayatım Sana Feda - 2006
Arka Sokaklar - 2006
Beyza'nın Kadınları - 2005
Şans Kapıyı Kırınca - 2004
Yağmur Zamanı - 2004
Bir Tutam Baharat - 2003
En Son Babalar Duyar - 2002
Çocuklar Duymasın - 2002
Nasıl Evde Kaldım - 2001
Artık Sevmeyeceğim - 2000
Sarı Evin Esrarı - 2000
Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
Demir Leblebi - 1999
Babam Olur musun? - 1999
Ferhunde Hanımlar - 1993




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
24 Mayıs 1967
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Sanat / Sinema Sa...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Fatih Öztürk
Nusret Bayraktar
Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın
İsmet Kaya Erdem

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Hayati Yazıcı
John Bardeen
Rubens Barrichello

  Bugün Ölenler
Halit Ziya Uşaklıgil
Tanju Okan
Temel Cingöz
Hayri Kozakçıoğlu


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET