Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 15.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6156 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Franz II
Franz II

II. Franz, tam adı Francis Joseph Charles'tır. 12 Şubat 1768 yılında Taskonya'nın başşehri Floransa'da doğdu. Babası II. L...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Tuluğ Çizgen ( .... - .... )

Tuluğ  Çizgen ( ....  -  .... )

Asıl adı; Nurdan Talu Çizgen Akarsu,   Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Perihan Abla dizisinde oynadığı "Meraklı Melahat" karakteriyle tanınır.

Yeditepe Oyuncuları gibi çeşitli özel tiyatrolarda çalışan sanatçı, sinema ve dizi filmlerde de rol almıştır. ATV'de "Aynalı Kahve" adlı bir programın sunuculuğunu üstlenen Çizgen, Antalya - Kaş'ta bir cafe işletmektedir.

Filmografisi

Recep İvedik - 2007
Aynı Çatı Altında - 2006
Seher Vakti - 2005
Çılgın Yuva - 2005
Sevda Tepesi - 2005
Emret Komutanım - 2005
Şöhret - 2005
Mürüvvetsiz Mürüvvet - 2004
Sihirli Lamba - 2004
Biz Boşanıyoruz - 2004
Büyükannenin Konağı - 2003
Şeytan Bunun Neresinde - 2002
Aşk Meydan Savaşı - 2002
Günah - 2001
Yaseminnamecik - 2000
Yarı Şakı Yarı Ciddi - 2000
En Güzel Güzel - 2000
Kızım ve Ben - 2000
Eşref Saati - 2000
İç Güveyi Billy - 1999
Can Dostum - 1999
Kadınlar Kulübü - 1999
Ayrılsak da Beraberiz - 1999
Ruhsar - 1997
Mesela Dedik - 1996
Hoşçakal İstanbul - 1996
Geceler - 1996
Evdekiler - 1995
Çılgın Yenge - 1994
Rüstemin Gazinosu - 1993
Sevgi Demeti - 1992
Herkesin Hayali - 1992
Hep Ezildim - 1989
Dilekçe - 1988
Rumuz Goncagül - 1987
Çil Horoz - 1987
Ödlek - 1986
İhanetin Darbesi - 1986
Milyarder - 1986
Perihan Abla - 1986
Sana Öyle Hasretim ki - 1985
Yaz Bitti - 1985
Körebe - 1985
Gazino Bülbülü - 1985
Assolist - 1985
Para Babası - 1985
Yanlış Numara - 1985
Kızlar Sınıfı Yarışıyor - 1985
Pehlivan - 1984
Üşütük - 1984
Dağınık Yatak - 1984
Karımı Gördünüz mü? - 1984
Ayrılık - 1984
Parkta Bir Sonbahar Günüydü - 1984
Seni Seviyorum - 1983
Üşütük - 1978




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.





Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bülent Forta
Ali Rıza Ersoy
Prof. Dr. Mehmet Ç...
Korg. Akın Öztürk
Koramiral Recep Bül...
Korg. Ümit Dündar
Yaşar Güler
Orgeneral Hulusi Akar
Orgeneral Yalçın A...
Necip Camuşcu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Doç. Dr. Füsun Akatlı
Hakan Tiftik
Sulhi Garan
Thomas Edward Lawrence

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Sophia Loren
Hamit Kaplan
Balkan Naci İslimyeli
Rudolf August Oetker
Togay Bayatlı
Şükran Güldal Mumcu
Mehmet Emin Tutan
Sulhi Dölek
Cansel Elçin
Murat Aşkar
Hüseyin Poroy

  Bugün Ölenler
Necdet Yakın



Kim Kimdir Biyografi Bankası
Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2014 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET