Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 17.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6162 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Fulya  Kantarcıoğlu
Fulya Kantarcıoğlu

17 Şubat 1948 tarihinde Ankara’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1969 yılında Anka...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Zafer Algöz (1961 - .... )

Zafer  Algöz (1961 -  .... )

1961 yılında Kars'da doğdu. 1975 sezonunda Bursa Devlet Tiyatrosu'nda açılan "Gençlik Kursları" ile tiyatro eğitimi alan sanatçı, 1980 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 1985 yılında mezun olup, aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sanat hayatına başladı.

1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'na tayin olan Algöz, birçok oyunda rol aldı, dizi ve sinema filmleri çevirdi. İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmaktadır.

Oynadığı Bazı Tiyatro Oyunnlar

Amedeus
Çok Yaşa Komedi
Arturo Ui'nin Önlenebilir Yükselişi
Hamlet
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Macbeth

Filmografisi

Cumhur Cemaat - 2007
Kurtlar Vadisi Pusu - 2007
Hasret - 2006
Umut Adası - 2006
Sınav - 2006
Kapıları Açmak - 2005
O Şimdi Mahkum - 2005
Çınaraltı - 2003
Esir Şehrin İnsanları - 2003
Cesur Kuşku - 2001
Evdeki Hesap - 2000
Duruşma - 1999
Salkım Hanımın Taneleri - 1999
Utanmaz Adam - 1998
Komşu Komşu - 1997
Ağır Roman - 1997
Oğlum Adam Olacak - 1995




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
1961
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»İlgili Kişiler
Prof. Dr. Bozkurt Kuruç
Can Gürzap
Emin Olcay (Ömer Baba)
Erdem Ergüney (Deli Hikmet)
Erhan Ufak (Güllü Erhan)
Gürkan Uygun (Memati)
Hüseyin Avni Danyal (Yalçın Bulut)
Kenan Çoban (Abdülhey)
Kerem Fırtına (Eren Eylül)
Musa Uzunlar (İskender Büyük)
Mustafa Üstündağ (Muro)
Necati Şaşmaz (Polat Alemdar)
Nefise Karatay
Osman Wöber (Tuncay Kantarcı)
Özgü Namal
Payidar Tüfekçioğlu
Ragıp Savaş
Selçuk Özercan
Sema Şimşek(İnci Yıldız)
Serpil Tamur (Nazife Anne)
Sönmez Atasoy (Halo)
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Elvin Ağayev
Şadan Kalkavan
Dr. Hayri Baraçlı
Kürşat Taştan
Tümgeneral Fahri Kır
Dr. Öner Kabasakal
Bülent Forta
Ali Rıza Ersoy
Prof. Dr. Mehmet Ç...
Korg. Akın Öztürk

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ahmet Genç
Ali Oğuz
Malik Ecder Özdemir
Orgeneral İsmail Koçman

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Müjdat Güler
Ahmet Kutsi Tecer
Beyonce
Kemalettin Nalcı
Hüseyin Tanrıverdi
François-René de C...


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2015 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET