Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Güner  Özkul
Güner Özkul

1 Şubat 1966 İstanbul'da doğdu. Oyuncu ve sunucu. Bir süre CNN Türk'teki Afiş adlı kültür sanat programını sunmuş, film ve...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Zafer Ergin (1942 - .... )

Zafer  Ergin (1942 -  .... )

1942 yılında doğdu. Dil Tarih Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır. Kurtlar Vadisi dizisindeki rolüyle zirveye çıkmıştır.

Rol aldığı bazı oyunlar

Quartet
Kuklacı
Bankta İki Kişi
Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı
Maymun Davası
Bağdat Hatun
3 Tatlı Cadı

Filmografisi

Ankara Cinayeti - 2006
Arka Sokaklar - 2006 Rıza Baba
Döngel Karhanesi - 2005 Başkan
Kanlı Düğün - 2005
Zalim - 2003
Kurtlar Vadisi - 2003 Mehmet Karahanlı-Baron
Hırsız - 2001
Deli Yürek: Bumerang Cehennemi - 2001 Şeref
Berlin in Berlin - 1993
Bir Tren Yolculuğu - 1988
Yaprak Dökümü - 1987
Çalıkuşu - 1986
Bağdat Hatun - 1981




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
1942
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. İbrahim ...
Uydunet Fiber İnter...
Bedri Koraman
Sadun Boro
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Devrim Parscan
George Clooney
Suat Kılıç
Şakir Süter

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Hüseyin Rahmi Gürpınar
Bill Clinton
Malcolm Stevenson

  Bugün Ölenler
Tevfik Fikret
Vilfredo Pareto
Muzaffer Buyrukçu
Federico Garcia Lorca
Sergio Vieira de Mello


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2017 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET