Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Saim  Gülderen
Saim Gülderen

Yarbay Gülderen , dört çocuklu asker bir ailenin büyük oğlu olarak 1948 yılında İstanbul Bebek’te doğmuştur. İlkokul...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Ziya Kürküt (1967 - .... )

Ziya  Kürküt (1967 -  .... )

19 Haziran 1967 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan sanatçı, aynı zamanda film ve dizilerde dublaj (seslendirme) ve resim yapmaktadır. Taner Barlas Mim Tiyatro, Kent Oyuncuları, Tiyatrokare, Bakırköy Belediye Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu'nda çalıştı. Kasım 2006'da Samimiyet adını verdiği bir resim sergisi açtı.

Halen Akademi İstanbul Gelişim de Tiyatro bölüm başkanlığı, Sinema Tv bölümünde Beden Dili ve İletişim eğitmenliği, televizyonda yarışma ve müzik eğlence programlarında sunuculuk yapmaktadır.

Filmografisi

Mavi Gözlü Dev - 2007
Hisarbuselik - 2006
Kınalı Kuzular - 2006
Kızma Birader - 2005
Ahududu - 2005
Kadının Sessizliği - 2005
Canım Benim - 2004
Sevinçli Haller - 2004
Yeter Anne - 2002
Tek Celse - 2001
Kör Talih - 2001
Yalan Dünya - 2000
Can Dostum - 1999
Güldüren Cazibe - 1998
Kara Melek - 1996
Sahte Dünyalar - 1995
Cadı Ağacı - 1994
Kaygısızlar - 1994
Hastane - 1993
Yaz Evi - 1993
Gençler - 1989




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
19 Haziran 1967
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ali Uzunırmak
Fatih Erdöl
Nedim Saban
Zeki Akar

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Martin Heidegger
Berthold Beitz
Serena Williams

  Bugün Ölenler
Walter Benjamin
Franco Modigliani
Bahattin Özülker
Baba Zünun
Hiram Abas


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET