Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Muaz  Kalaycı
Muaz Kalaycı

Antakya doğumlu olup memleketi Osmaniye'nin Düziçi ilçesidir. İlkokul eğitimini Düziçi Cumhuriyet İlkokulu'nda, ortaokul ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Ümit Çırak (1969 - .... )

Ümit  Çırak (1969 -  .... )

1969 yılında İzmir'de doğdu. Özelikle Süper Baba dizisinde oynadığı Nihat'ın çırağı rolüyle tanınır.
1987 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümüne girdi, 1991'de Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne girdi ve 1993 yılında Oğuz Aral'ın pandomim asistanlığına başlamıştır.

Aynı yıl MSM'de Savaş Dinçel'lin yönettiği bir oyunla ilk profesyonel sahne deneyimini yaşayan Çırak, 1995 te mezun oldu. daha sonra Hadi Çaman Yeditepe Oyuncuları, Nedim Saban'ın Tiyatrokare ve Ferdi Merter'in Çığır Sahne'sinde rol almış, ilk oyununun ardından Süper Baba dizisinde oynamış ve uzun süre tiyatro ile sinema ve televizyon dizilerini beraber yürütmüştür.

1997 yılından 2002'ye kadar Müjdat Gezen Sanat Merkezi pandomim öğretmenliği de yapan sanatçı, 2005 yılında bir filmde yönetmenlik üstlenmiş, reklam filmlerinde de oynamış, 2006'da Ekol Drama Sanat Evi Kamera Önü Oyunculuğu Eğitmenliğine başlamıştır. 2007 kurduğu Çağdaş Sinema Oyunculuk Atölyesi`nde Ali Düşenkalkar, Ahmet Cemal, Alin Taşçiyan veSenem Oluz ile birlikte halen sinema oyunculuğu üzerine eğitim vermektedir.

Filmografisi

Lodos -2007
Ulak - 2007
Adem'in Trenleri - 2007
Eve Giden Yol 1914 - 2006
Kabuslar Evi: Uyur Gezerler - 2006
Ezo Gelin (TV) - 2006
Sis ve Gece - 2006
Kızlar Yurdu (TV) - 2006
Dayı (TV) - 2004
Çemberimde Gül Oya (TV) - 2004
Pilli Bebek (TV) - 2003
Martılar Açken - 2002
Çamur - 2002
Yeditepe İstanbul - 2001
Filler ve Çimen - 2000
Leoparın Kuyruğu - 1998
Üçüncü Sayfa - 1998
Masumiyet - 1997
Sıdıka (TV) - 1997
Baba Evi (TV) - 1997
Eşkıya - 1996
Süper Baba (TV) - 1993




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1969
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Orgeneral Şükrü Sarıışık
Prof. Dr. Ahmet Adnan Saygun
Soner Yalçın
Tuncer Necmioğlu

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Edvard Norton
Roman Polanski
Veysel Eroğlu

  Bugün Ölenler
Honore De Balzac
Nezihe Meriç


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET