Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Metin  Memiş
Metin Memiş

1972 yılında Tokat Niksar da doğdu. İlk,orta  tahsilini Tokat ilinde Lise tahsilini İstanbul Bakırköy Sağlık Meslek L...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Aytaç Arman (1949 - .... )

Aytaç  Arman (1949 -  .... )

22 Haziran 1949 tarihinde Adana'da doğdu. Gerçek adı; Veysel İnce'dir. Bir derginin açtığı yarışma ile sanat hayatına başlayan Arman, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Ödülleri

25. Antalya Film Şenliği - 1988, En İyi Erkek Oyuncu, Gece Yolculuğu
25. Antalya Film Şenliği - 1988, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Gönderilmemiş Mektuplar
25. Siyad Türk Sineması Ödülleri - 2003, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Gönderilmemiş Mektuplar

Filmografisi

Hacı - 2006
Candan Öte - 2006
Düşler ve Gerçekler - 2005
Deli Mavi / İşte Öyle Bir Şey - 2005
Sen Ne Dilersen - 2005
Perçem - 2004
Karşılaşma - 2002
Gönderilmemiş Mektuplar - 2002
Berivan - 2002
Öyle Bir Sevda ki - 2002
Melekler Evi - 2000
Bedel - 2000
Yüzleşme - 1999
Kıvılcım - 1999
Yılan Hikayesi - 1999
Akrebin Yolculuğu - 1997
Bir Umut - 1997
Kurtuluş - 1996
Yaban - 1996
Yer Çekimli Aşklar - 1995
Sahte Dünyalar - 1995
Buluşma - 1994
İz - 1994
Yolcu - 1994
Kurşun Adres Sormaz - 1992
Bekle Dedim Gölgeye - 1990
Gece Yarısı Vurgunu - 1990
Perili Köşk - 1990
Kantodan Tangoya - 1989
Av Zamanı - 1988
Gece Yolculuğu - 1987
Bir Avuç Gökyüzü - 1987
Biri Ve Diğerleri - 1987
Kadının Adı Yok - 1987
Uzun Bir Gece - 1986
İstek - 1986
Sıcak Tatlı Yaz - 1986
Fatmagül'ün Suçu Ne - 1986
Parmak Damgası - 1985
Adı Vasfiye - 1985
Sönmüş Ocak - 1980
Düşman - 1979
Fırat'ın Cinleri - 1977
Güneşli Bataklık - 1977
Ben Sana Mecburum - 1976
Bu Nasıl Dünya - 1976
Ne Haber - 1976
Nereye Arkadaş - 1976
Seni Sevmekle Suçluyum - 1976
Yazgı - 1976
Ne Umduk Ne Bulduk - 1976
Kara Çarşaflı Gelin - 1975
Evde Kalmış Kızlar - 1975
Enişte - 1975
Sevgili Halam - 1975
Yarınlar Kimin - 1975
Yarın Olmaz Şimdi - 1975
Yaşamak Daha Zor - 1975
Evet mi Hayır mı - 1974
Gerçek - 1974
Batak - 1974
Babalık - 1974
Bahriyeli Kemal - 1974
Bir Ana Bir Kız - 1974
Çılgın Arzular - 1974
Hostes - 1974
İstek - 1974
Tek Başına - 1974
Cici Kız - 1974
Bedrana - 1974
Yalancı / Çok Yalnızım - 1973
Babaların Günahı - 1973
Aşkın Zaferi - 1973
Bir Dost Bulamadım - 1973
Çocuğumu İstiyorum - 1973
Felek - 1973
Izdırap - 1973
Kader Çıkmazı - 1973
Oğlum Osman - 1973
Teslim Ol Baba - 1973
Ve Onu Vurdular - 1973
Zambaklar Açarken - 1973
Anneler Günü - 1973
Vukuat Var - 1972
Ve Güneşe Kan Sıçradı - 1972
Bir Baltaya Sap Olamadım - 1972
Kahbe / Bir Kız Böyle Düştü - 1972
Yirmi Yıl Sonra - 1972
Murat İle Nazlı - 1972
Oğlum - 1972
Korkusuz Aşıklar - 1972
Aslanların Ölümü - 1972
Ekmekçi Kadın - 1972
Elveda Yavrum - 1972
Kadın Yapar - 1972
Murat İle Nazlı - 1972
Tövbekar - 1972
Hayat Cehennemi - 1971
Baba - 1971 Ali




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
22 Haziran 1949
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Menderes Turbay
Oktay Saral
Orgeneral Mehmet Ali Keskiner
Taner Öngür

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Duygu Asena
Mariya Şarapova
Başak Köklükaya

  Bugün Ölenler
Alfred Hitchcock
Kemal Özden


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET