Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Mehmet Hanifi Özkan
Mehmet Hanifi Özkan

1979 yılı  haziran ayında Gaziantep-İslahiye ilçesinde doğdu. Babası Hanifi Özkan işinden dolayı Mersine taşındı.

...


 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Ece Uslu (1974 - .... )

Ece  Uslu (1974 -  .... )

1974 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bale ve müzik eğitimi aldı. Lise yıllarında iki sene boyunca Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'na devam etti. 1988 yılında annesi ile İstanbul'a yerleşti. Türk Koleji, Eseniş ve Evrim kolejlerinde okul yıllarını geçirirken aynı zamanda Ferhan Şensoy Nöbetçi Tiyatrosu'nda bir sene boyunca oyuncu olarak çalıştı. Yine aynı dönemlerde Başak Gürsoy Mankenlik Ajansına'na bağlı olarak beş sene boyunca fotomodellik ve reklam oyunculuğu yaptı.

Filmografi

Elveda Derken(2007) - Lale
Sırça Köşk (2006) - Cahide Kutlu
Büyü (2004)
Aşkımızda Ölüm Var (2004) - Pervin
Zerda(2002) - Zerda
Bana Abi De (2002) - Zeynep
Benimle Evlenir Misin (2001)
Güle Güle (2000)
Kara Melek (1996) (mini) - Şule Saylan
Sahte Dünyalar (1995)
Yalancı (1994)
Sarı Tebessüm (1992)
Ah Gardaşım (1991)




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1974
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Mehmet Ali Erbil
Oramiral Özden Örnek
Osman Kılıç
Pixies

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Igor Ivanovich Siko...
Halit Toroslu
Hüseyin Yıldız

  Bugün Ölenler
Necip Fazıl Kısakürek


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET