Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Abdürrahim  Tuncak
Abdürrahim Tuncak

1908 yılında doğdu. Atatürk'ün evlatlıklarından olan Abdürrahim Tuncak, Atatürk'ün o zamanlar Van'dan aldığı kimsesiz bir ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Tuba Ünsal (1981 - .... )

Tuba  Ünsal (1981 -  .... )

1981 yılında Denizli'de doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümünün birinci sınıfında okurken öğrenimine ara verdi. Çeşitli tiyatro kurslarına katıldı. 10 filmde oynadı, bunlardan bazıları: Çılgın Dersane,Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba

Filmografi

Çocuk (2008)
Küçük Hanım Kar Tanesi (2007)
Yemin (2007)
Çılgın Dersane (2007)
Küçük Hanımefendinin Şoförü (2006)
Küçük Hanımefendi (2006)
Yeniden Çalıkuşu (2005)
Seni Çok Özledim (2005)
Hızlı Adımlar (2004)
Ruhun Duymaz (2004)
Vizontele Tuuba (2003)
Mumya Firarda (2002)
Kolay Para (2002)
Karaoğlan (2002)
Savunma (2001)
Kırık Kalpler (2000)
Kurt Kapanı (1999)
Kıvılcım (1999)
Ayşecik (1998)
Ruhsar (1997)
Kara Melek (1996 - 2000)




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1981
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Moda Dünyası / Mankenler
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Adam Smith
Ertuğrul Yalçınbayır
Mehmet Aurelio
Prof. Dr. Faruk Andaç

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Nasuh Mahruki
Fikret Gökçe
Hüsnü Ordu

  Bugün Ölenler
Leman Bozkurt Altı...
Ferit Kam


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET