Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 15.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6156 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Haluk  Kurtoğlu
Haluk Kurtoğlu

10 Haziran 1932 yılında Aydın'da doğdu.

Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü'nde eğitim gördü. 1953-...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Yadigar Ejder (1947 - 1942)

Yadigar  Ejder (1947 - 1942)

Yadigar Ejder Gerçek adı Yadigar Kuzu, 5 Ekim 1947 Tarihinde doğdu. "Türk sinemasının dev adamı" olarak bilinen sanatçı, 100'ün üzerinde filmde yardımcı oyuncu olarak rol almıştır. 14 Ocak 1992 tarihinde, ev kirasını ödeyemediği için evinden çıkartılmış, geceyi geçirmek için gittiği Taksim parkında, bir bankın üzerinde donarak hayata veda etmiştir.

Filmografisi

Dalgacılar 1992
Ula Ula Niyazi 1991
Canımdan Can İste 1989
Tecelli 1989
Sen Benimsin 1988
Vahşiler 1987
Otobüs Yolcuları / İhsaniye - Karasu 1987
Bela 1986
Tarzan Rıfkı 1986
Balta 1986
Kıratlı Süleyman 1986
Ninja Gece Savaşçısı 1986
Size Selam Getirmişem 1986
Tokatçılar 1986
İnfilak 1986
Beyoğlu'nun Arka Sokakları 1986
Kanun Adamı 1985
Gariban Beşler 1985
Şaban Pabucu Yarım (Salimin adamı) 1985
Gırgıriyede Büyük Seçim 1984
Belalı Fedailer 1984
Sevdalı 1984
Zalim Dünya 1984
Kılıbık 1983
Gırgıriyede Cümbüş Var 1983
Toprağın Kanı 1983
Baş Belası 1982
Dünyayı Kurtaran Adam (Yaratık) 1982
Doktor Civanım (Gaffur) 1982
Yor 1982
Üç Kağıtçı (Hamza) 1981
Devlet Kuşu 1980
Gerzek Şaban 1980
Sarışın Tehlike (Emile) 1980
Umudumuz Şaban (Ayı Necmo) 1979
Şark Bülbülü (Mazlum) 1979
Süpermen Dönüyor 1979
İki Cambaz 1979
Benim Yaşantım 1979
Püsküllü Bela / Dilberim Kıyma Bana 1979
İnsan Sevince (Mahkum) 1979
Korkusuz Korkak (Tetikçi) 1979
Kara Murat Devler Savaşıyor 1978
Çarli'nin Kelekleri 1978
Balkona Etti / Haydar 1978
Avanak Apti (Urfalı Apti) 1978
Taşı Toprağı Altın Şehir 1978
Bazıları Cacık Sever 1977
Yıkılmayan Adam 1977
Ben Bir Garip Keloğlanım 1976
Su Perisi Elması 1976
Sahte Kabadayı 1976
Nereye Bakıyor Bu Adamlar (Cellat) 1976
Almanyalı Yarim 1974
Zambaklar Açarken 1973
Eşrefpaşalı 1966




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.





Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
5 Ekim 1947
»Ölüm Tarihi
14 Ocak 1942
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bülent Forta
Ali Rıza Ersoy
Prof. Dr. Mehmet Ç...
Korg. Akın Öztürk
Koramiral Recep Bül...
Korg. Ümit Dündar
Yaşar Güler
Orgeneral Hulusi Akar
Orgeneral Yalçın A...
Necip Camuşcu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Korg. Salih Zeki Çolak
Orhan Hakalmaz
Süleyman Cem Duna
Tahir Öztürk

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Ülkü Adatepe

  Bugün Ölenler
Abdullah Yüce
Ada Lovelace



Kim Kimdir Biyografi Bankası
Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2014 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET