Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6187 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Haluk  Levent
Haluk Levent

26 Kasım 1968'de Adana'da doğan Haluk Levent, ilk ve ortaokulu bu ildeki Sabancı İlk Öğretim Okulu'nda, liseyi de Ada...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Ali Sirmen ( .... - .... )

Cumhuriyet gazetesinde Dünyada Bugün isimli köşenin yazarı, hukukçu, sinema ve dizi oyuncusu.

Türk Sanat Müziği bestekar ve keman sanatçısı Sadi Işılay'ın torunudur. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. İkinci Bahar dizisinde Antepli bir komiseri canlandırmıştır. Cumhuriyet adlı filmde şu an çalıştığı Cumhuriyet gazetesinin kurucusu olan Yunus Nadi Bey'i canlandırmıştır. SkyTürk isimli televizyon kanalında Siyah-Beyaz isimli programın sunucularından biridir.

Filmografi

Sevgili Dünürüm (2007) - Ziya
Ahududu (2005)
Hızlı Adımlar (2004)
Şapkadan Babam Çıktı (2003)
Sultan Makamı (2003) - Müteahhit
Esir Şehrin İnsanları (2003) - Ahmet Rasim
Havada Bulut (2002) - Demir Kaptan
Biz Size Aşık Olduk (2002) - Hakim
Cumhuriyet (1998) - Yunus Nadi Bey
İkinci Bahar (1998)
Seni Seviyorum Rosa (1992)

Kitapları

Sevgiliye Mektuplar (2007)
Erkeklere Mahsus (1990)




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Basın-Yayın / Gazeteciler
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. Ercüment ...
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Kutsi
Remzi Musaoğlu
Salih Memecan
Yiğit Arı (Mahşer-i Cümbüş)

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Kazım Mirşan
Murad III
Mehmet Sevigen

  Bugün Ölenler
Mihri İffet Pektaş
Barış Akarsu


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2020 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET