Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Dr. Hami  Dilek
Dr. Hami Dilek

Dr. Hami Dilek 1898 yılında İstanbul, Erenköy'de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Vefa Lisesinde tamamladı. İstanbul Tıp...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Pınar Altuğ (1974 - .... )

Pınar  Altuğ (1974 -  .... )

2 Eylül 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. Saint Benoit Fransız Lisesi'nden mezun oldu. 1994'te Türkiye güzeli seçildikten sonra, yükseköğrenimini yarıda bıraktı.

Umut Elçioğlu ile 3 yıl süren bir evlilik yaşadı. Bu dönemde eşi askerdeyken başka biriyle birliktelik yaşadığı dedikodusu yayıldı. Bu kişinin eşinin yakın arkadaşı Tony Teodorakis olduğu ortaya çıktı. Boşanma süresince bu haberleri yalanlayan çift, sonraları kameralara beraber görünmeye başladı ve birlikteliklerini itiraf etti. Uzun süren bu ilişkiyi bitirir bitirmez Yağmur Atacan ile beraber oldu. 2007 yılının Eylül ayında nişanlandılar ve daha sonra evlendiler. 1 çocuk sahibidir.

Filmografi
Çocuklar Duymasın (2002) (Meltem) 
Omuz Omuza (2004) (Nisan)
Davetsiz Misafir (dizi) (2005) (Defne)
İlk Aşkım (2006) (Lale)
Deli Dolu (2006) (Selin)
Sizi böyle alalım (2007) (pınar altuğ)
Bir dilek tut (2007) (pınar altuğ)
Çocuklar Duymasın (2010) (Meltem) 




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
2 Eylül 1974
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Moda Dünyası / Mankenler
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Uydunet Fiber İnter...
Bedri Koraman
Sadun Boro
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ali Em
Ali Oksal
Bekir Şinasi Özdemir
Şinasi Tüysüz

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Irving Fisher
Güzin Tural
Cengiz Özdiker
Paddy Ashdown
Deniz Gezmiş
Oltan Evren
Elizabeth Liz Taylor

  Bugün Ölenler
Necmettin Erbakan
Kül Tegin
Banu Kuday
Cemal Nadir Güler


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2017 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET