Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 15.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6156 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Baykal  Kent
Baykal Kent

1943'te İstanbul'da doğan sanat hayatına tiyatro oyunculuğuyla başlayan Baykal Kent, 1963 yılından itibaren sinema filmlerind...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Çağan Irmak (1970 - .... )

Çağan  Irmak (1970 -  .... )

4 Nisan 1970 tarihinde İzmir'de doğdu. Çocukluğu Seferihisar'da geçti. Ege Üniversitesi Radyo-TV bölümünden mezunu oldu.

Asmalı Konak adlı televizyon dizisiyle ismini bütün Türkiye'ye duyurdu. Sonra 1980'li yılların karışık, gergin ve politik halini anlatan Çemberimde Gül Oya dizisini yazdı ve yönetti.

Bana Şans Dile, Mustafa Hakkında Herşey, Babam ve Oğlum, Ulak, adındaki dört uzun metrajlı sinema filmi yanı sıra, ödüllü kısa filmleri bulmaktadır.

Filmografi

Ulak(2008)
Kabuslar evi - Son dans(2006)
Kabuslar evi - Hayal-i cihan(2006)
Kabuslar evi - Takip(2006)
Babam Ve Oglum(2005)
Mustafa hakkinda hersey (2004)
Bana sans dile(2001)
Sasifelek Çikmazi(2000)
Bana Old and Wise'i Çal(1998)

Sinema filmleri

Bana Şans Dile (2001)
Mustafa Hakkında Her şey (2004)
Babam ve Oğlum (2005)
Ulak (2007)

Kısa metrajlı filmleri

Bana Old and Wise'ı Çal (1998)

Dizi filmleri

Asmalı Konak
Çemberimde Gül Oya
Şaşıfelek Çıkmazı
Kabuslar Evi

Ödüller

" MUSTAFA HAKKINDA HER ŞEY " ÖDÜLLER:
 
41. Antalya Altın Portakal Film Festivali
Behlül Dal Jüri Özel Ödülü, En İyi Film Şarkısı Ödülü

26. Sinema Yazarları Derneği Türk Sineması Ödülleri
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Şerif Sezer

" BABAM VE OĞLUM " ÖDÜLLER:

13. Çasod "En İyi Oyuncu Ödülleri, 2006
Jüri Özel Ödülü Yetkin Dikinciler, En İyi Erkek Oyuncu Çetin Tekindor

25. İstanbul Film Festivali, 2006
En İyi Erkek Oyuncu Fikret Kuşkan, En İyi Kadın Oyuncu Şerif Sezer, Halk Jürisi Ödülü Çağan Irmak

11. Nürnberg Türkiye/Almanya Film Festivali, 2006
Halk Jürisi Ödülü Çağan Irmak

11. Sadri Alışık Ödülleri, 2006
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Özge Özberk

27. Sinema Yazarları Derneği Türk Sineması Ödülleri , 2006
En İyi Erkek Oyuncu Çetin Tekindor, En İyi Film Çağan Irmak, En İyi Yönetmen Çağan Irmak, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Şerif Sezer, En İyi Kadın Oyuncu Hümeyra, En İyi Senaryo Çağan Irmak




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.





Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
4 Nisan 1970
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Yönetmenler
Sanat / Senaristler


  Yeni Eklenenler
Bülent Forta
Ali Rıza Ersoy
Prof. Dr. Mehmet Ç...
Korg. Akın Öztürk
Koramiral Recep Bül...
Korg. Ümit Dündar
Yaşar Güler
Orgeneral Hulusi Akar
Orgeneral Yalçın A...
Necip Camuşcu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ahmet Mesut Yılmaz
Eser Tutel
Prof. Dr. Fethi Heper
Zeki Karabayır

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Dragan Çoviç
Derviş Günday
Reha Çamuroğlu
Berna Laçin

  Bugün Ölenler
Hasan Hüsnü Erdem
Tuncer Necmioğlu
İffet Halim Oruz
Münevver Ayaşlı
Lev Troçki
Tuncer Necmioğlu



Kim Kimdir Biyografi Bankası
Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2014 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET