Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 15.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6156 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Münir  Özkul
Münir Özkul

15 Ağustos 1925 yılında İstanbul'da doğdu.

Sanat hayatına Bakırköy Halkevi'nde tiyatro ile başladı. İstanbul ve An...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Mahir Günşiray (1960 - .... )

Mahir  Günşiray (1960 -  .... )

Sinema Sanatçısı Orhan Günşiray'ın oğlu olan Mahir Günşiray 10 Ağustos 1960 tarihinde İstanbulda Doğdu.

Hacettepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Devlet Konservatuarı, Tiyatro Bölümü mezunudur. Leeds Universitesi, The Workshop Theatre'da yüksek lisans yapıp, Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü'nde sanatta yeterlik yapmıştır.

Bursa Devlet Tiyatrosu, İstanbul Devlet Tiyatrosu, Tiyatro Stüdyosu, Theatre an der Ruhr (Almanya), Tiyatro Ti ve Tiyatro Oyunevi'nde çalışan sanatçı, ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol almış, Samuel Beckett'in "Film" adlı video filmini yönetmiştir (1985).

1987'den bu yana çeşitli üniversite ve özel eğitim kurumlarında (özel tiyatrolar) eğitmenlik yapmakta, halen kurucularından olduğu Tiyatro Oyunevi'nde çalışmaktadır.

Rol aldığı bazı oyunlar
Yalnızlıklar
Tol
Döne Döne
Gavara
Evlenme
Unutmak
Efrasiyabın Hikayeleri
Osnalı Dram Kumpanyası
Ceza Kolonisinde
Hikaye-i Don Kişot
Hizmetçiler
Kan Kardeşler
Adam Adamdır
Getto
Bernarda alba'nın Evi
Cimri

Filmografisi
Bıçak Sırtı - 2008
Mahşer- 2007
Gitmek - 2007
Kaybolan Yıllar - 2006
Sağır Oda - 2006
Seni Çok Özledim - 2005
Ayışığı Neredesin - 2004
Çaylak - 2003
Parçalanma - 1998
Yer Çekimli Aşklar - 1995
Avrenos'un Müşterileri - 1995
Metamorfoz - 1992
Sarı Tebessüm - 1992
Seni Seviyorum Rosa - 1992
Kaldırım Serçesi - 1989
Ayaşlı ve Kiracıları - 1989
Baharın Bittiği Yer - 1989
Dudaktan Kalbe - 1988
Bebek - 1979
Oğlum Oğlum - 1965




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.





Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
10 Ağustos 1960
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Linkler
Tiyatro Oyun Evi Web Sitesi
»İlgili Kişiler
Orhan Günşıray
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bülent Forta
Ali Rıza Ersoy
Prof. Dr. Mehmet Ç...
Korg. Akın Öztürk
Koramiral Recep Bül...
Korg. Ümit Dündar
Yaşar Güler
Orgeneral Hulusi Akar
Orgeneral Yalçın A...
Necip Camuşcu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Floyd Patterson
Luis Bunuel
Orgeneral Abdülkadir Seven
Orgeneral Mehmet Kazım Orbay

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Bob Beamon
Michael Jackson
Mehveş Emeç Birol
John McCain

  Bugün Ölenler
Murad V
Horst Stein



Kim Kimdir Biyografi Bankası
Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2014 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET