Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Devrim  Parscan
Devrim Parscan

1937 yılında Ankara'da doğdu. Sanat hayatına tiyatro ile başlayan Parscan, uzun yıllar Şehir Tiyatroları bünyesinde bir ço...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Elizabeth Liz Taylor (1932 - .... )

Elizabeth Liz Taylor (1932 -  .... )

27 Şubat 1932, Hampstead, Londra' da doğdu. Doğum adı,  Elizabeth Rosemond Taylor' dır. Liz Taylor olarakta tanınan İngiliz oyuncu, iki kez Oscar kazanmıştır. Taylor oyunculuk becerileri ve güzelliğinin yanı sıra Hollywood da yaşam tarzı ve yaptığı çok sayıda evliliğiyle de tanınmaktadır. Taylor Hollywood'un altın çağının büyük oyuncularından biri olarak kabul edilir.


Evlilikleri
Conrad Hilton Jr. (1950-1951)
Michael Wilding (1952-1957)
Mike Todd (1957-1958)
Eddie Fisher (1959-1964)
Richard Burton (1964-1974)
Richard Burton (1975-1976)
John Warner (1976-1982)
Larry Fortensky (1991-1996)


Akademi Ödülleri 
En İyi Kadın Oyuncu
1960 BUtterfield 8
1966 Who's Afraid of Virginia Woolf?

BAFTA Ödülleri 
En İyi Kadın Oyuncu
1966 Who's Afraid of Virginia Woolf?

Altın Küre Ödülleri 
En İyi Kadın Oyuncu - Drama
1959 Suddenly, Last Summer
Cecil B. DeMille Ödülü
1985 Lifetime achievement


Filmografi

2002  Searching for Debra Winger
1994  The Flintstones
1980  The Mirror Crack'd
1970  The Only Game in Town
1968  Secret Ceremony
1966  Who's Afraid of Virginia Woolf?
1963  Cleopatra
1958  Cat on a Hot Tin Roof
1956  Giant
1954  Elephant Walk
1952   Ivanhoe
1951  Quo Vadis

 

 


Kaynaklar
•intersinema.com, wikipedia.org



Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
27 Şubat 1932
»Doğduğu Ülke
İngiltere
»Kategorileri
Sanat / Diğer
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Bruce Leslie Mclaren
Doğan Yurdakul
Fethi Coşkuntuncel
Suat Kabaağaçlı

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Arif Damar
Atilla Sertel
Mesude Nursuna Memecan
Suat Kılıç

  Bugün Ölenler
Sabetay Sevi
Mehmet Ali Ülgen
Fethi Naci (İsmail...
Ahmet Kutsi Tecer


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET