Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Ahmet Deniz  Bölükbaşı
Ahmet Deniz Bölükbaşı

25 Ekim 1949'da Ankara'da doğdu. Babasının adı Hacı Osman, annesinin adı Mediha'dır. Büyükelçi; Ankara Üniversitesi Hukuk Fak...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Johnny Deep (1963 - .... )

Johnny  Deep (1963 -  .... )

Johnny Depp, 9 Haziran 1963'te Owensboro, Kentucky'de doğdu. Florida'da büyüdü ve 15 yaşında bir rock müzisyeni olmak umuduyla okulu bıraktı. The Kids adlı rock grubunda müzik yapmaya başladı ve grubun davulcusunun kız kardeşi Lori Anne Allison ile 20 Aralık,1983'te evlendi.
 
Los Angeles, California'da eşinin yardımıyla Nicolas Cage ile tanıştı ve ilk filmi A Nightmare On Elm Street'de 1984 yılında oynama şansı buldu. 1985 yılında ise Lori Anne Allison'dan boşandı.
 
Şuan Fransız şarkıcı-oyuncu Vanessa Paradis ile birlikte yaşamaktadır, Lîlly-Rose Melody ve Jack adlarında iki çocuğa sahiptirler.

Johnny Depp'in kariyeri için en büyük devrim şüphesiz ki Tim Burton dokunuşudur. Oyuncunun kariyerine altın harflerle yazılmış birçok filmde ünlü yönetmen Tim Burton'un imzası vardır. Burton-Depp ikilisi Amerikan sinema tarihine şimdiden geçmiş, ne yönetmen oyuncudan ne de oyuncu yönetmenden vazgeçebilmiştir.
 
Ancak oyuncunun bugüne kadar ki doruk noktası Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti filminde olmuş ve bu film sayesinde 2004 yılında Akademi Ödülleri'nde En iyi Erkek Oyuncu ödülüne aday olmuştur.

The Doors grubu için çekilen ‘When You’re Strange: A Film About The Doors’ adlı filmin soundtrack’inde  imzası olup,  seslendirmesi Johnny Deep tarafından Yapıldı. 
  

Filmografi

2006  Karayip Korsanları :Ölü AdamınSandığı, The Rum Diary
2005   Charlie'nin Çikolata Fabrikası, Tim Burton’dan Ölü Gelin
2004   Düşler Ülkesi, Gizli Pencere
2003   Bir Zamanlar Meksika'da, Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2002   Lost in La Mancha
2001   Beyaz Şeytan, Cehennemden Gelen
2000   Çikolata, Erkeğin Gözyaşları, Karanlıktan Önce
1999   9. Kapı, The Astronaut's Wife, Hayalet Süvari
1998   Vegas'ta Korku ve Nefret
1997   The Brave, Köstebek
1995   Dead Man, Don Juan DeMarco,   Nick of the Time                          

1994   Ed Wood
1993   Amerikan Rüyası, Benny & Joon,  What's Eating Gilbert Grape
1990   Cry-Baby,  Edward Makaseller
1986   Müfreze
1985   Private Resort
1984   Elm Sokağı Kabusu


Kaynaklar
•yeniaktuel.com, vatan.tc



Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
9 Haziran 1963
»Doğduğu Ülke
ABD
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Diğer


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ali Topuz
Kazım Koyuncu
Murad IV
Tuncay Özilhan

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Ayşe Cemile
İlknur İnceöz

  Bugün Ölenler
Muhyi'ddin Arabi
Füsun Sayek
Memduh Akoğlu
Avni Arbaş


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET