Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Sevgi  Karay
Sevgi Karay

Sevgi Karay, 16 Nisan 1965 tarihinde Almanya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamlayıp 1986-1991 yılları ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Tarık Tarcan (1958 - .... )

Tarık  Tarcan (1958 -  .... )

 Tarık Tarcan, 23 Ağustos 1958, Mudanya doğumludur. Show TV'de sunduğu Çarkıfelek yarışma programı ile hatırlanır.

Oyunculuğuna erken yaşta veda eden sanatçı, tam bir deniz tutkunu olup kaptanlık brövesi de (ehliyeti) almıştır. Sürekli spor yapan Tarık Tarcan tenis turnuvalarına katılıyor. Yaşamını Datça'da sürdürüyor.

Filmografi
2003  Gurbet kadını
2000  Zehirli çiçek
1998  Affet bizi hocam
1997  Işıklar sönmesin, Sırtımdan vuruldum
1996  Gurur
1994  Sevginin gücü
1993  Tatlı Betüş
1988 Sapık Kadin, Kadının adı yok
1988 Yaprak dökümü
1986 Aşk hikâyemiz
1986 Kupa kızı, Güzelim
1984 Fahriye Abla


Kaynaklar
•sinemalar.com, ensonhaber.com



Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
23 Ağustos 1958
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Diğer
Moda Dünyası / Mankenler
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Uydunet Fiber İnter...
Bedri Koraman
Sadun Boro
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ayşe Akbaş
Doç. Dr. Altan Çetin
Mahmut Dede
Muharrem Ertaş

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Fredric Chopin
Drew Barrymore
Luis Bunuel
Mustafa Sait Yazıcı...
Osman Horata
Şah Tahmasb
George Washington
Şaban Dişli
James Blunt

  Bugün Ölenler
Stefan Zweig
Turgut Cansever
Rif’at Bilge
Amerigo Vespucci
Cevdet Çağla


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2017 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET