Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Charles  Dickens
Charles Dickens

Memur bir babanın oğlu olarak 1812 yılında doğan Dickens, küçük yaşlardan itibaren sefaletle tanıştı. Henüz 11 yaşında iken b...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Murat Parasayar (1966 - .... )

Murat  Parasayar (1966 -  .... )

1966 yılında Bursa'da  doğdu. 1987 yılında mankenliğe başladı. Çok sayıda reklam filmi, katolog ve defile çalışmasında görev aldı. Murat Parasayar, oyunculuğa "Barışta Savaşanlar" dizisi ile başladı. Bir çok film ve dizide oynadı. Sunuculuk yaptı.

Filmografi
2010  Bir Adam Yaratmak  (Tiyatro)
2009  Kırık Kalpler  
2008  Ölümsüz kahramanlar, Elif Abla ve Afacanlar
2007  Çile, Yarınsız Gece, Küçük Semazen
2006  Aloya, Kiralık Anne
2005  Pembe & Mavi, Tuzak, Başkan
2004  Camdan Pabuçlar, Harput Güneşi, Paydos, Aşkımızda Ölüm Var, Villa
2002  Seni Yaşatacağım, Belalım Benim
2001  Benim İçin Ağlama
1999  Sen Allahın Bir Lutfusun
1998  Ayrı Dünyalar
1997  İlk Aşk
1996  Komşular
1995  Gül ve Diken, Mirasyediler
1994  Yalnız Güneş Şahitti
1993  Gerçek Kesit,  Barışta Savaşanlar   


Kaynaklar
•sinematurk.com, diziler.com



Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1966
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Moda Dünyası / Mankenler
Sanat / Diğer
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Genco Erkal
Hamza Yerlikaya
Mustafa III
Vural Yıldırım

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Ahmet Arif
Musa Uzunlar (İske...

  Bugün Ölenler
Kemal Tahir
Muhammed İkbal
Kemal Tahir Demir
Cahar Dudayev


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET