Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Erol  Aykut
Erol Aykut

1965 yılında doğdu. 1983 yılında Çankaya Lisesi’nden ve 1989 yılında da Gazi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Aykut...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Jordana Brewster (1980 - .... )

Jordana  Brewster (1980 -  .... )

Jordana Brewster, 26 Nisan 1980 yılında Panama'da doğdu. Brezilya ve Londra'da yaşadı. Portekizce bilmektedir. Yale Universitesinden mezun oldu.

2007 Mayıs ayında film yapımcısı Andrew Form ile Karayipler'de Nevis Adası'ndan evlendi. 2001 yılında Hızlı ve Öfkeli filmi ile Hollywood yıldızlık yolu açıldı.

Filmografi

1995            All My Children
1995 - 2001  As the World Turns
1998            The Faculty
1999            The 60's (NBC miniseries)  
2001            The Invisible Circus, The Fast and the Furious 
2004            DEBS   
2005            Nearing Grace
2006            Annapolis, The TChainsaw Massacre
2008-2009    Chuck 
2009            Fast & Furious 
2010            Dark Blue


Kaynaklar
•jordanabrewsterpics.com, wikipedia.org



Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
26 Nisan 1980
»Doğduğu Ülke
Panama Cumhuriyeti
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Diğer


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Abdulmuttalip Özbek
Ayhan Kavas
Dr. Josef Nagel
Matt Damon

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Cem Yılmaz
Demet Akalın
Hüseyin Özlük
Muhsin Durucan
Fikret Hakan
Avni Anıl
Egemen Bağış

  Bugün Ölenler
M. Şerafeddin Yalt...
Boris Nikolayeviç ...


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET