Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 17.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6161 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Abram İsaakoviç Alihanov
Abram İsaakoviç Alihanov

1904 yılında Gence'te doğmuştur.

Kardeşi Artemis İsaakoviç Alihanyan'la birlikte radyoaktif çekirdeklerin elektron...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Itır Esen (1957 - .... )

Itır  Esen (1957 -  .... )

Itır Esen, 30 Mart 1957 yılında İstanbul'da doğdu. Fotomodellik yaptığı dönemde Milliyet Gazetesi'nin ekinin kapağında bir fotoğrafı yayımlandı. 1975 yılında Türk televizyon tarihinin TRT'de yayınlanan 6 bölümlük  ilk dizisi 'Aşk-ı Memnu ile tanındı.

 Bir dönem Türk sinemasına veda edip Yavuz Turgul'la evlendi ve   bu evlilikten iki çocuğu oldu. 2001 yılında TRT'de yayınlanan ve başrolünü Zuhal Olcay'ın oynadığı Yeditepe İstanbul ile Türk sinemasına geri döndü.


Filmografi
1975 Aşk-ı Memnu, Bizim Aile / Merhaba, Gençlik Köprüsü
1976 Aile Şerefi
1977 Gülen Gözler, Benim Gibi Sevenler, Liseli Kızlar, Cennetin Çocukları
1978 Rezil
2001 Yeditepe İstanbul
2004 Aliye, Çemberimde Gül Oya
2005 Alanya Almanya, Yeniden Çalıkuşu
2006 Arka Sokaklar, Ahh İstanbul, Sis ve Gece, Sınav, Doktorlar, Pertev Bey'in Üç Kızı
2007 Kuzey Rüzgarı
2008 Milyonda Bir
2009 Güneşi Gördüm, Adını Sen Koy
2010 Deli Saraylı


Kaynaklar
•sinematurk.com, diziler.com



Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.





Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
30 Mart 1957
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»İlgili Kişiler
Yavuz Turgul
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Şadan Kalkavan
Dr. Hayri Baraçlı
Kürşat Taştan
Tümgeneral Fahri Kır
Dr. Öner Kabasakal
Bülent Forta
Ali Rıza Ersoy
Prof. Dr. Mehmet Ç...
Korg. Akın Öztürk
Koramiral Recep Bül...

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Bahri Beyat
Cem Yılmaz
Oramiral Yener Karahanoğlu
Orçun Sonat

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
George W. Bush
Ata Demirer
Nicolay I
Levent Üzümcü (Cem)
Canan Kalsın

  Bugün Ölenler
Aziz Nesin



Kim Kimdir Biyografi Bankası
Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2015 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET