Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Nikolay  Çavuşesku
Nikolay Çavuşesku

1918 yılında doğdu. On bir yaşında ayakkabı çıraklığı yapmak üzere Bükreş’e geldi. Bir çok işçi hareketinde yer aldı. 1936 ve...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Wilma Elles (1986 - .... )

Wilma  Elles (1986 -  .... )

18 Ekim 1986 Tarihinde Köln, Almanya'da doğdu. 2004 yılında Köln'de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule 'dan mezun olan Wilma Elles 2008 yılından Türk Usulü adlı sinema filminde başrolde görev almıştır. Kanal D’nin 2010-2011 sezonundaki dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki 'de Caroline rolünde oynamaktadır. Bunun yanında Arka Sıradakiler adlı dizinin mardin ile ilgili bölümünde konuk oyuncu olmuş. Yaklaşık 10 bölüm bu dizide bulunmuştur.

Filmografi

Öyle Bir Geçer Zaman ki, 2010-2011, Caroline
Ihr mich auch, 2010, Tina Schulz
Spurlos verschwunden,2010, Sat1
Fahr zur Hölle Gott, 2010, Lilly
Das dicke Ding,2010, Sony Pictures
Stumme Schreie,2010, Signe Lanz
Türk Usulü, 2008, Maria
Evercall, 2008, Dr. Energy
Arbeitstitel: Der Richter, 2008, Yasmina
Komissar Stolberg, 2007, Petra Schnuck
Das Weinen davor,2007, Kika
Soko Köln, 2007, Frau Reese
Hafen der Hoffnung- Die Gustloff, 2007, Lieselotte
Gameshow Marathon, 2007, Glücksfee
One day lovers, 2007, Sylvia
Finanzcheck, 2007, Daniela, Teufel, Engel
Satan Claus, 2007, Jessica Krank
Das Spielzeug, 2007, Van
Der Kanon, 2007, Demokratie, Verwalterin
Cauliflower Power, 2007, Caulie, Daulie, Anne
Heilige Konflikte, 2007, Schwester Katharina
Zeltgeflüster, 2007, Fiona
Kill or be killed, 2007, Sibyll
Speak my language, 2006, Natascha
Ich und die Anderen, 2006, Nicky
Fairy Tell, 2006, Therapeutin
Eine traumhafte Beziehung 2005, Susanne
Das Puppenspiel, 2005, Pupp

Tiyatro

Hänsel und Gretel, 2010, Hexe
Weihnachten in Transilvanien, '2009, Venetia
Die Ratten, 2006, Frau John
Woyzeck, '2006, Marie
Yard Girls, 2006, Bo
Boufontera, 2005, Boufon
Die Zoogeschichte, 2004, Jerry
Antigone, 2004 Antigone
Das Zieglein..., 2003, Hapeangul
Arsen und Spitzenhäubchen, 2003, Mortimer
Das Dschungelbuch, 2003, Bärenmutter, Ältester Geier
Bird Cage, 2003, Agador
Top Dogs, 2003, Krause
Das Hohelied, 2002, Sie
Biedermann ... Brandstifter, 2002, Babette




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
18 Ekim 1986
»Doğduğu Ülke
Almanya
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Aykut Kocaman
Süleyman Latif Yunusoğlu
Viktor Saneyev
Yücel Yener

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Martin Heidegger
Berthold Beitz
Serena Williams

  Bugün Ölenler
Walter Benjamin
Franco Modigliani
Bahattin Özülker
Baba Zünun
Hiram Abas


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET